Ilahduta äitiä aamiaisella

Äitienpäivänä äitiä hemmotellaan sänkyyn tuodulla aamupalalla. Kokoa tarjottimelle voileipiä, kahvia tai teetä, tuorepuuroa ja jotain pientä makeaa.

Äitienpäiväaamiainen sängyssä

Kokoa äitienpäivän aamiaistarjottimelle kaunis kattaus  helposti syötäviä voileipiä sekä kahvia tai teetä – äidin maun mukaan valittuna. Meheviä täytevaihtoehtoja riittää: avokadoa, leikkeleitä, juustoja ja kasviksia, yksi tai monta kerrosta. Halaus ja onnittelulaulu kruunaavat yllätyksen.

Helpot tuorepuurot

Tuorepuurot ovat mainioita aamupaloja, niin äitienpäivänä kuin arkenakin. Hoida pikaiset valmistelut edellisenä iltana, anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli ja aamuksi jää vain puuron koristelu esimerkiksi marjoilla tai siemenillä.

Pientä makeaa

Äitienpäivän aamiainen vaatii makean lopetuksen. Jos haluat valmistella aamiaisen jo edellisenä iltana, voi muffinssit ja mokkapalojen pohjan paistaa hyvin jo aiemmin. Tosin maailman helpoimmat mokkapalat eivät aamullakaan paljoa vaivaa vaadi: näissä mokkapaloissa, kun oikaistaan valmiilla suklaakakkuaineksilla sekä Valio suklaakermalla. Vikkelä vaihtoehto on myös suoraan purkkiin tai kulhoon koottava passionpavlova.

Ajatus on tärkein

Äitienpäivä pistää töpinää isien ja lasten töppösiin. Mikä voisi olla sellainen tarjottava, joka maistuisi äidille aamupalaksi höyryävän kahvin tuoksuessa?

Hikikarpalot saattavat nousta lapsiperheen isien otsalle, kun he miettivät millä perheen äitiä tänä vuonna hemmottelisi. Mutta ei hätää. Prinsessakakkua ei tarvitse aamuksi leipoa. Herkullinen täytetty voileipä maistuu varmasti.

Muista, että juhlasankarin sänky täyttyy yleensä myös pienemmistä juhlijoista, jotka haluavat osansa aamiaistarjottimen antimista. Muutama pieneksi suupalaksi leikattu leivänpala tai hedelmäpalat ovat mukavia jaettavia herkkupaloja. Niitä on kiva pienin sormin sitten napostella.

Sesonki
Äitienpäivän leivonnaiset
Sesonki
Äitienpäivän kakut
Sesonki
Äitienpäivän brunssi
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›