Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio kermaviilidipit ovat aina valmiina herkutteluun

Valio kermaviilidipit ovat aina valmiina herkutteluun

Maailma ei ole vielä valmis. Mutta dippi on. Avaa kansi ja nauti sipsien, lempivihannestesi tai grilliruokien kanssa!

SEKOITTAMATTA VALMIIT DIPIT

Sipsittääkö? Tekisikö mieli dippailla? Uudet, raikkaat Valio kermaviilidipit ovat aina valmiina rentoon hengailuun tai leffailtaan. Sekoittamista tai tekeytymistä ei tarvitse odotella. Avaa kansi ja siinä se, rento herkkuhetki on kätesi ulottuvilla! Suosikkimaut American ja Ranch maistuvat niin sipsien kuin kasvistenkin kaverina ja käyttövalmiit tuotteet on myös helppo ottaa mukaan retkelle tai tarjoilla grilliherkkujen lisukkeena.

Dippilautaselle illanistujaisiin

Kokoa maukas dippilautanen illanistujaisiin tuoreista kasviksista ja tarjoa lisäksi sipsejä, lämpimiä bataattiranskalaisia tai nugetteja. Avaa viereen pari purkkia Valio kermaviilidippejä ja koristele ne halutessasi tuoreilla yrteillä. Monen suosikkidippi sipsien kanssa on ranch, ja tämän nopeampaa dippikastiketta ei olekaan. Kokeile vaikkapa juusto-kasvissipsien kanssa!

Tip icon

Mitä Suomi dippaa?

Tutkimusten mukaan Suomessa 37 % kaikesta ostetusta kermaviilistä käytetään dippailuun, joka on tärkeä osa vapaa-aikaa ja erilaisia illanistujaisia. Valion kermaviileistä 26 % käytetään sipsien dippailuun ja 9 % kasvisten dippailuun.

”Leffailta ja perjantaidippi: rento startti viikonloppuun!”

Search