Tex mex -ruoka on ollut pitkään suomalaisten herkutteluruokaa, eikä loppua tälle ruokatrendille näy. Parhaimmillaan tex mex -ruoka onkin sopivan mausteisen herkullista suomalaisten makutottumuksiin. Burriton voi mainiosti valmistaa myös kulhoon ilman tortillalettua, jolloin riisi toimii burriton pohjana.
1 rkl | |
400 g | naudan paistisuikaleita |
1 tl | savupaprikajauhetta |
2 | valkosipulin kynttä |
1 | punainen chilipalko |
pala ( 1 - 2 cm) | tuoretta inkivääriä |
n. 3 dl | lihalientä |
Tomaattisalsa | |
---|---|
3 | tomaattia |
2 vartta | kevätsipulia |
½ dl | tuoretta korianteria |
1 rkl | limemehua |
Lisäksi | |
2 ½ dl | pitkäjyväistä riisiä |
1 iso | avokado |
½ pussia (à 150 g) | |
1 prk (180 g) | |
Maustamiseen | |
suolaa | |
mustapippuria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.