Tex mex -ruoka on ollut pitkään suomalaisten herkutteluruokaa, eikä loppua tälle ruokatrendille näy. Parhaimmillaan tex mex -ruoka onkin sopivan mausteisen herkullista suomalaisten makutottumuksiin. Burriton voi mainiosti valmistaa myös kulhoon ilman tortillalettua, jolloin riisi toimii burriton pohjana.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 rkl | |
400 g | naudan paistisuikaleita |
1 tl | savupaprikajauhetta |
2 | valkosipulin kynttä |
1 | punainen chilipalko |
pala ( 1 - 2 cm) | tuoretta inkivääriä |
n. 3 dl | lihalientä |
Tomaattisalsa | |
---|---|
3 | tomaattia |
2 vartta | kevätsipulia |
½ dl | tuoretta korianteria |
1 rkl | limemehua |
Lisäksi | |
2 ½ dl | pitkäjyväistä riisiä |
1 iso | avokado |
½ pussia (à 150 g) | |
1 prk (180 g) | |
Maustamiseen | |
suolaa | |
mustapippuria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.