Anjovistzatziki

Anjovistzatziki

10 min
helppo
104 kcal / 100g
0
0

Anjoviksella saat helposti uuden version perinteisestä tzatzikista. Se istuu hyvin illanistujaisiin dipiksi rapean leivän kanssa tarjottuna.

Ainekset

4 annosta
puolikas (150 g)
kurkku
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rasia (100/64 g)
anjovisfileitä
2 rkl
tuoretta tilliä
2 dl
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese ja halkaise kurkku. Koverra siemenosa pois esim. lusikalla. Raasta kurkku raastimen karkealla terällä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta ja hienonna anjovikset. Hienonna tilli. Yhdistä kaikki ainekset.
  3. Tarjoa uuniperunan täytteenä, alkupalana vaalean, rapeakuorisen maalaisleivän kanssa sekä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Suola
1,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)