Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Anjovistzatziki

Anjoviksella saat helposti uuden version perinteisestä tzatzikista. Se istuu hyvin illanistujaisiin dipiksi rapean leivän kanssa tarjottuna.

Anjovistzatziki
Anjovistzatziki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ puolikas (150 g) kurkku
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • 1 rasia (100/64 g) anjovisfileitä
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • 2 dl
    Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 tl sokeria
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese ja halkaise kurkku. Koverra siemenosa pois esim. lusikalla. Raasta kurkku raastimen karkealla terällä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta ja hienonna anjovikset. Hienonna tilli. Yhdistä kaikki ainekset.
  3. Tarjoa uuniperunan täytteenä, alkupalana vaalean, rapeakuorisen maalaisleivän kanssa sekä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 6,1 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search