
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl vaaleaa siirappia
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kookoshiutaleita
- 2 dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja siirappi kattilassa. Lisää joukkoon maito ja anna kiehahtaa. Lisää sooda joukkoon. Seos alkaa vaahdota. Siirrä pois liedeltä
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Kaada kuivien aineiden joukkoon voi-siirappi-maitoseos. Sekoita tasaiseksi.
- Nostele lusikalla kokkareita pellille leivinpaperin päälle. Jätä suuret välit, kakut leviävät paistuessaan.
- Paista 175 asteessa n. 10 min. Säilytä rasiassa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
470 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
55,3 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
15,2 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa