Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 iso (300 g) appelsiini
- ⅓ tl appelsiinin kuorta
- 3 säilykepersikan puolikasta
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi kypsä riisi ja anna jäähtyä.
- Pese ja kuivaa appelsiini huolellisesti. Raasta siitä tarvittava määrä kuorta.
- Poista appelsiinin kuoret veitsellä niin, että hedelmästä tulee nahaton. Halkaise, poista valkoiset osat ja paloittele. Paloittele myös valutetut persikat.
- Vaahdota vispikerma. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella.
- Lisää riisi ja hedelmäkuutiot varovasti nostellen.
- Tarjoa jälkiruokamaljoista.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.