
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 iso (300 g) appelsiini
- ⅓ tl appelsiinin kuorta
- 3 säilykepersikan puolikasta
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi kypsä riisi ja anna jäähtyä.
- Pese ja kuivaa appelsiini huolellisesti. Raasta siitä tarvittava määrä kuorta.
- Poista appelsiinin kuoret veitsellä niin, että hedelmästä tulee nahaton. Halkaise, poista valkoiset osat ja paloittele. Paloittele myös valutetut persikat.
- Vaahdota vispikerma. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella.
- Lisää riisi ja hedelmäkuutiot varovasti nostellen.
- Tarjoa jälkiruokamaljoista.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa