Siirry sisältöön
Appelsiinirahka

Appelsiinirahka

Helppo ja nopea appelsiinirahka valmistuu vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta ja maitorahkasta. Kevyempi vaihtoehto kermaisille rahkajälkiruoille.

Appelsiinirahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2-3  appelsiinia
  • ½ prk (à 2.5 dl)
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
    Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 2,5 dl UHT laktoositon
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 rkl sokeria

Ohje

  1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele.
  2. Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka, sokeri ja appelsiinipalat. Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 8,3 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search