Appelsiinirahka

Appelsiinirahka

Kevyempi vaihtoehto vaikka perinteiselle pääsiäispashalle. Helppo ja nopea valmistaa, lopputuloksena raikas jälkiruokarahka.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3
appelsiinia
½ prk (à 2,5 dl)
1 prk (250 g)
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele
  2. Vaahdota vaniljakastike. Lisää maitorahka, sokeri ja appelsiinipalat. Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)