Voitaikinapohjainen rahkapiirakka on nopea ja helppo valmistaa. Tuoreet aprikoosit karamellisoidaan kevyesti rosmariinilla maustetussa siirapissa, mikä antaa tälle piirakalle herkullisen maun. Jos tuoreita aprikooseja ei ole saatavilla, piirakan voi hyvin tehdä myös säilykeaprikooseista.
250 g | voitaikinaa |
Täyte | |
---|---|
500 g | aprikoosia |
2 rkl | |
2 rkl | fariinisokeria |
2 vartta | tuoretta rosmariinia |
1 prk (200 g) | |
Voiteluun | |
kananmunaa | |
fariinisokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.