Helppo mangorahkapiirakka

Helppo mangorahkapiirakka
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Helppo mangorahkapiirakka

Helppo mangorahkapiirakka

Tämä helppo pääsiäsipiirakka syntyy käden käänteessä valmiista voitaikinasta, passionrahkasta ja säilykemangoista.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
500 g
voitaikinaa

Täyte

2 prk (400 g)
1 prk (à 425/255 g)
mangoviipaleita, säilyke

Voiteluun

1 rkl
1 rkl
sokeria

Viimeistelyyn

1 dl
mangososetta
tuoretta minttua

Ohje

  1. Kauli sulanut voitaikinalevy n. 35 x 25 cm kokoiseksi suorakaiteeksi. Leikkaa veitsellä viillot 1,5 cm reunoista, niin ettei taikina katkea.
  2. Levitä rahka pohjan päälle, jätä leikatut reunat vapaaksi. Asettele valutetut mangoviipaleet rahkan päälle. Voitele reunat maidolla ja ripottele sokeria.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
  4. Lusikoi jäähtyneen piiraan pintaan mangososetta ja hienonna tuoretta minttua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.