
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinaa
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mango-passioValio maustettu rahka mango-passio sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 prk (à 425/255 g) mangoviipaleita, säilyke
Voiteluun
-
1 rkl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 rkl sokeria
Viimeistelyyn
- 1 dl mangososetta
- 0 kg tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Kauli sulanut voitaikinalevy n. 35 x 25 cm kokoiseksi suorakaiteeksi.
- Levitä rahka pohjan päälle, jätä reunat ilman rahkaa (n. 2 cm) . Asettele valutetut mangoviipaleet rahkan päälle. Voitele reunat maidolla ja ripottele sokeria.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
- Lusikoi jäähtyneen piiraan pintaan mangososetta ja hienonna tuoretta minttua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta minttua