Rahkapiirakka pellillinen

Rahkapiirakka pellillinen

Kokonainen pellillinen perinteistä ja mutkatonta herkkua. Tämä rahkapiirakka maistuu raikkaasti sitruunalle ja klementiiniviipaleet mehevevöittävät pinnan.

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
250 g
1 prk
1
kananmuna
2 ½ dl
sokeria
7 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelijauhetta
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
kardemummaa

Täyte

2 prk (à 200 g)
2 prk (à 200 g )
4 kappaletta
klementiiniä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Taputtele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
  3. Sekoita rahkat ja levitä seos taikinalle.
  4. Kuori klementiinit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Asettele hedelmäviipaleet piiraalle rahkan pinnalle.
  5. Paista uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 25 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›