Rahkapiirakka pellillinen

Rahkapiirakka pellillinen
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Rahkapiirakka pellillinen

Rahkapiirakka pellillinen

Kokonainen pellillinen perinteistä ja mutkatonta herkkua. Tämä rahkapiirakka maistuu raikkaasti sitruunalle ja klementiiniviipaleet mehevevöittävät pinnan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

1010 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
250 g
1 prk
1
kananmuna
2 ½ dl
sokeria
7 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelijauhetta
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
kardemummaa

Täyte

2 prk (à 200 g)
2 prk (à 200 g )
4 kappaletta
klementiiniä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Taputtele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
  3. Sekoita rahkat ja levitä seos taikinalle.
  4. Kuori klementiinit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Asettele hedelmäviipaleet piiraalle rahkan pinnalle.
  5. Paista uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 25 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.