Persikkarahkapiirakka

Persikkarahkapiirakka

Helppotekoinen rahkapiirakka syntyy nopeasti maustetusta rahkasta ja säilykepersikoista. Tuo raikkautta kahvipöytään tällä helppotekoisella leivonnaisella.

Ainekset1 piirakka (Ø n. 24 cm)

1 piirakka (Ø n. 24 cm)

Pohja

75 g
½ dl
sokeria
1
kananmuna
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta

Päälle

2 prk (à 200 g)
1
kananmuna
½ dl
säilykehedelmien lientä
1 tlk (415 /235)
persikkaa sokeriliemessä

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen.
  3. Taputtele taikina jauhotetulla kädellä ø 24-25 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  4. Yhdistä rahka, muna ja säilykeliemi. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakkapohjalle.
  5. Valuta persikanpuolikkaat ja leikkaa ne kolmeen lohkoon. Asettele piirakalle.
  6. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes se on kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)