
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.24
tähteä viidestä
37 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
Päälle
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 kananmuna
- ½ dl säilykehedelmien lientä
- 1 tlk (415 /235) persikkaa sokeriliemessä
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
- Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen.
- Taputtele taikina jauhotetulla kädellä ø 24-25 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Yhdistä rahka, muna ja säilykeliemi. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakkapohjalle.
- Valuta persikanpuolikkaat ja leikkaa ne kolmeen lohkoon. Asettele piirakalle.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes se on kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
176 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa