
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
175 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1½ dl kookoshiutaleita
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 1 tlk (420/240 g) säilykeaprikoosia valutettuina
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mango-passioValio maustettu rahka mango-passio sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja lisää siihen kuivat ainekset. Sekoita murumaiseksi seokseksi. Ota 1/3 talteen, siitä tulee muruseos piirakan pinnalle.
- Lisää jäljelle jääneeseen muruseokseen kananmunat ja maito. Sekoita tasaiseksi. Pohjataikina saa jäädä löysäksi. Kaada taikina piirakkavuoan (ø 24 cm) pohjalle.
- Lusikoi taikinalle rahka ja asettele aprikoosit päälle. Lusikoi muruseos pinnalle.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Tarjoile jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
275 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
29,8 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa