
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 3 dl mantelijauhetta
- ½ dl sokeria
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 kananmuna
Täyte
-
1 prk (500 g)
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2 kananmunaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl sokeria
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 tlk (410/240 g) säilykeaprikoosia ,-päärynää tai -persikoita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauhe ja sokeri kulhossa.
- Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi ja muna. Sekoita taikinaksi.
- Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.
Täyte
- Laita säilykehedelmät lävikköön valumaan.
- Sekoita maitorahka, munat ja sokerit kulhossa. Siivilöi joukkoon perunajauho. Sekoita.
- Kaada täyte piirakkapohjalle.
- Lisää pinnalle valutetut säilykehedelmät.
- Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa n. 40 min.
- Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
- Piirakkaa ei suositella pakastettavaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
225 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
19,1 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa