Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.57
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
viipaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (luomu)kananmunaa
- 2½ dl sokeria
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl neilikkaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 (n. 350 g) kypsää banaania
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Kuorrutus
-
½ dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g taloussuklaata
Koristeeksi
- 0 kg saksanpähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni päälle. Voitele 1,8 litran vetoinen rengasvuoka voilla. Korppujauhota se.
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sulata voi.
- Yhdistä kuivat aineet. Soseuta banaanit esim. haarukalla. Sekoita voisulaan banaanisose ja jogurtti. Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja banaaniseosta. Sekoita taikinaa varoen nuolijalla tai puuhaarukalla sen verran, että ainekset sekoittuvat.
- Kaada taikina vuokaan. Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa 55 - 60 min. Peitä kakku kypsennyksen loppupuolella leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.
- Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.
Kuorrutus
- Kuorruta kakku vasta täysin jäähtyneenä. Kuumenna kerma ja taloussuklaa kattilassa. Sekoita, kunnes tasaista. Valuta kakun pinnalle. Koristele pähkinärouheella tai kokonaisilla pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
38,6 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- saksanpähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.