Mausteliemi | |
---|---|
3 | salottisipulia hienonnettuna |
1 ½ dl | valkoviinietikkaa |
1 ½ dl | kuivaa valkoviiniä |
5 | kokonaista valkopippuria |
Hollandaise kastike | |
6 rkl | maustelientä |
5 | keltuaista |
250 g | |
¼ tl | suolaa |
¼ tl | sokeria |
1 mm | tabascoa |
Uppomunat | |
2 l | vettä |
2 rkl | valkoviinietikkaa |
4 | kananmunaa |
Lisäksi | |
vaaleaa leipää | |
serranokinkkua | |
tuoretta basilikaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.