Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.23
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g täysjyväkierrepastaa
- 300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (300 g) pakastekasvissekoitusta esim. Aurinkokasvikset
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl pippurisekoitusta
- 1 tlk (420/250 g) persikkaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
-
3 dl (150 g)
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa juustoa raastettunaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois, huuhdo ja valuta.
- Paista broilerisuikaleet Oivariini rasvassa. Lisää kasvikset. Kuumenna sekoittaen. Mausta.
- Lisää kuutioidut persikat ja ruokakerma. Keitä 3 min.
- Levitä pasta ja puolet juustoraasteesta vuokaan. Kaada päälle broileri-kasvisseos. Sekoita. Ripota päälle loppu juustoraaste
- Paista 225 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa