Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g broilerin maksaa
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 porkkanaa
- ½ tl suolaa
- 1 rkl soijakastiketta
- ½ tl mustapippuria
- 2 dl vettä
- 1 paprika kuutioina
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15%Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl meiramia
- ½ rkl valmista kastikesuurustejauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta broilerinmaksat hyvin. Ruskista hienonnettu sipuli ja 2 - 3 osaan leikatut maksapalat Oivariini rasvassa
- Lisää joukkoon ohuiksi suikaleiksi leikatut porkkanat. Paista pari min.
- Mausta suolalla, soijalla ja pippurilla. Lisää vesi. Keitä hiljalleen 5 min.
- Lisää paprikakuutiot ja ruokakerma. Kuumenna. Lisää meirami ja kastikesuuruste. Keitä 1 min.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.