Maksa-pekonikastike

Maksa-pekonikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maksa-pekonikastike

Maksa-pekonikastike

Maksa on edullinen ja maukas raaka-aine ja siksi etenkin arkiruokiin hyvin sopiva. Maksa-pekonikastike valmistuu nopeasti. Tarjoile perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
400 g
naudan maksaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1
paprika
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 dl
vettä
2 dl
½ rkl
valmista kastikesuurustejauhetta

Ohje

  1. Paista suikaloitu fileepekoni pannussa. Siirrä pekoni pois pannulta.
  2. Poista maksan pinnasta kalvo. Leikkaa maksa kuutioiksi. Paista maksakuutiot Oivariinissa kunnes saavat kauniin värin.
  3. Lisää sipuli ja kuutioitu paprika paistumaan. Mausta.
  4. Lisää pekonisuikaleet, vesi ja ruokakerma. Hauduta 5 min.
  5. Lisää kastikesuuruste sekoittaen.
  6. Tarjoa Maksa-pekonikastike esim. perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›