Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 400 g naudan maksaa
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1 paprika
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 dl vettä
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ rkl valmista kastikesuurustejauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Paista suikaloitu fileepekoni pannussa. Siirrä pekoni pois pannulta.
- Poista maksan pinnasta kalvo. Leikkaa maksa kuutioiksi. Paista maksakuutiot Oivariinissa kunnes saavat kauniin värin.
- Lisää sipuli ja kuutioitu paprika paistumaan. Mausta.
- Lisää pekonisuikaleet, vesi ja ruokakerma. Hauduta 5 min.
- Lisää kastikesuuruste sekoittaen.
- Tarjoa Maksa-pekonikastike esim. perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.