
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.7
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl puuroriisiä
- 5 dl vettä
- 2 sipulia
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
3 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 300 g jauhettua maksaa
- 1 dl rusinoita
- 1 kananmuna
- 3 rkl siirappia
- 1 tl suolaa
- ½ tl valkopippuria
- ½ tl inkivääriä
- 1 tl meiramia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisiä suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä n. 10 min.
- Kuullota hienonnetut sipulit voissa.
- Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi, vellimäisen löysäksi seokseksi. Kaada seos voideltuun (n. 2,5 l:n vetoiseen) uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 1 t.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa