
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g broilerin maksaa
-
3 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 sipuli hienonnettuna
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ rkl timjamia
- ½ rkl meiramia
- 2 rkl konjakkia tai sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- 1 rkl siirappia
- ¾ tl rouhittua mustapippuria
-
1 dl
Valio kuohukermaa vaahdotettunaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata jäiset maksat maidossa yön yli. Valuta hyvin ja painele talouspaperilla kuiviksi.
- Paista huoneenlämpöiset maksat ja sipuli voissa pannulla yrttien kera (noin 5 min). Lisää konjakki ja loput mausteet.
- Soseuta maksat liemineen monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Anna jäähtyä hetki. Lisää joukkoon kermavaahto ja persilja.
- Pursota muotoonleikatuille, paahdetuille leiville tai tarjoa kulhoon tasoiteltuna leivän kanssa alkupalaksi
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa