
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 salottisipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- 1 rkl ketsuppia
- 1 rkl HP-kastiketta
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- 2 tl konjakkia
- 2 tl portviiniä
- 1 tl currya
- 1 tl cayennepippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 anjovisfileetä
-
300 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Sekoita kaikki muut aineet paitsi voi tehosekoittimessa keskenään.
- Kun massa on tasaista, lisää hieman pehmennyt voi joukkoon. Sekoita.
- Muotoile valmiista voista tanko voipaperin avulla ja anna kovettua jääkaapissa tai pakkasessa.
- Tarjoa maustevoinappi paistetun lihan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
459 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
48,6 g
Tyydyttynyt rasva
28,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa