Café de paris voi

Café de paris voi

Cáfe de Paris -voi ja -kastike ovat peräisin samannimisen ranskalaisen ravintolan listalta. Alkuperäinen ohje on tarkoin varjeltu, mutta tässä Valio Koekeittiön version tuosta klassisesta ja erityisen maukkaasta maustevoista.

15 min
helppo
452 kcal / 100g
0
1

Ainekset500 g

500 g
2
salottisipulia
1
valkosipulin kynsi
2 rkl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2 rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
1 rkl
ketsuppia
1 rkl
HP-kastiketta
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
Dijon-kokojyväsinappia
2 tl
konjakkia
2 tl
portviiniä
1 tl
currya
1 tl
cayennepippuria
1 tl
paprikajauhetta
3
anjovisfileetä
300 g

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Sekoita kaikki muut aineet paitsi voi tehosekoittimessa keskenään.
  3. Kun massa on tasaista, lisää hieman pehmennyt voi joukkoon. Sekoita.
  4. Muotoile valmiista voista tanko voipaperin avulla ja anna kovettua jääkaapissa tai pakkasessa.
  5. Tarjoa maustevoinappi paistetun lihan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
452 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
47 g
Tyydyttynyt rasva
27 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,7 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›