
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g cannelloneja
Jauhelihatäyte
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 pussi (200 g) pakastekasvissekoitusta
- 3 dl vettä
- 1 liha-juuresliemikuutio
- ½ tl suolaa
- 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
-
50 g (1 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Päälle
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
Voit kokeilla myös -
- 400 g (4 dl) tomaattimurskaa
-
100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Pesto-kasvistäyte
- 2 pussia (à 200 g) pakastekasvissekoitusta
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 valkosipulin kynttä
- 4 rkl pestoa (alla Genovese)
- ¼ tl suolaa
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
Päälle
- 1 prk (390 g) tomaattimurskaa
- 2 rkl pestoa (alla Genovese)
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Kumpikin täyte mitoitettu 250 g:lle cannelloneja.
Jauhelihatäytteen valmistus
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa pannulla. Lisää sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Kuumenna sekoittaen. Lisää myös kasvissekoitus.
- Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetkisen. Mausta. Nosta levyltä ja anna jäähtyä hetkisen. Lisää juustoraaste.
Pesto-kasvistäytteen valmistus
- Paista kasvissekoitus ja hienonnetut valkosipulin kynnet Oivariini rasvassa.
- Nosta pannu levyltä. Lisää pesto ja suola sekä raejuusto.
Cannellonien täyttäminen ja kypsentäminen
- Täytä cannellonit ja lado suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada päälle ohjeen mukainen tomaattimurska-kerma seos. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä. Peitä tarvittaessa, ettei pinta tummu liikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa