Cheddaria ja chili-suklaakastiketta

Cheddaria ja chili-suklaakastiketta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Cheddaria ja chili-suklaakastiketta

Cheddaria ja chili-suklaakastiketta

Kaunis ja kiiltävä suklaakastike tekee juustoannoksesta upean! Ancho chili antaa kastikkeelle lämpimän makutujauksen, cheddar juuston makua peittämättä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
temperointi
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pkt (300 g)

Suklaakastike

100 g
tummaa suklaata , 70 %
2 rkl
öljyä
1 tl
kuivattua chiliä , Ancho
1 ½ rkl
tummaa siirappia
1 rkl
balsamiviinietikkaa
ripaus (1/2 mm)
suolaa

Pinnalle

ripaus
jauhettua kanelia

Ohje

  1. Nosta juusto huoneenlämpöön peitettyinä n. 1 h ennen tarjoilua.
  2. Paloittele suklaa kattilaan. Mittaa joukkoon kastikkeen muut ainekset. Huom. Jos käytät muuta chiliä, annostele chilin vahvuuden mukaan. Voit myös rouhia chilin tilalle joukkoon hieman rosépippuria.
  3. Kuumenna miedolla lämmöllä. Kun seos on sulanut ja tasainen, siirrä levyltä - älä keitä.
  4. Tarjoa huoneenlämpöinen suklaakastike paloitellun juuston kanssa juustotarjottimella tai väli-/ jälkiruokana. Viimeistele annokset ripauksella kanelia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
443 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›