Chili con Mifu jauhis

Chili con Mifu jauhis
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Chili con Mifu jauhis

Chili con Mifu jauhis

Tulisen lämmittävä pata on täydellinen ruoka viileviin syyspäiviin. Tarjoa maukasta pataa riisin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
99 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1 - 2
tuoretta chiliä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
juustokuminaa
½ tl
savupaprikajauhetta
1 tlk (285 g)
kidneypapuja
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tl
fariinisokeria
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Paistamiseen

Ohje

  1. Paista jauhis Oivariini rasvassa korkeareunaisessa pannussa. Laita sivuun odottamaan.
  2. Hienonna sipulit ja chili (poista siemenet, mikäli haluat miedomman tulisen kastikkeen). Kuullota ne Oivariini rasvassa. Lisää pannulle tomaattipyre, juustokumina ja savupaprikajauhe. Sekoittele hetki.
  3. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska, sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää joukkoon jauhis.
  5. Tarjoa riisin, limelohkojen ja tuoreen korianterin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
7 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.