Chili con Mifu jauhis

Chili con Mifu jauhis

Tulisen lämmittävä pata on täydellinen ruoka viileviin syyspäiviin. Tarjoa maukasta pataa riisin kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1 - 2
tuoretta chiliä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
juustokuminaa
½ tl
savupaprikajauhetta
1 tlk (285 g)
kidneypapuja
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tl
fariinisokeria
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Paistamiseen

Ohje

  1. Paista jauhis Oivariini rasvassa korkeareunaisessa pannussa. Laita sivuun odottamaan.
  2. Hienonna sipulit ja chili (poista siemenet, mikäli haluat miedomman tulisen kastikkeen). Kuullota ne Oivariini rasvassa. Lisää pannulle tomaattipyre, juustokumina ja savupaprikajauhe. Sekoittele hetki.
  3. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska, sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  4. Lisää joukkoon jauhis.
  5. Tarjoa riisin, limelohkojen ja tuoreen korianterin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
7 g
Kalsium
251 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)