Chili-katkarapupata

Chili-katkarapupata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chili-katkarapupata

Chili-katkarapupata

Lempeän tulinen katkarapupata maistuu pastan tai riisin kanssa. Kokeile kastiketta myös äyriäislasagnessa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3 (n. 200 g)
sipulia
1 rkl
1 prk (n. 500 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 rasia (200 g)
n. 350 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.