Chili-katkarapupata

Chili-katkarapupata

15 min
helppo
57 kcal / 100g
8
9

Lempeän tulinen katkarapupata maistuu pastan tai riisin kanssa. Kokeile kastiketta myös äyriäislasagnessa.

Ainekset

4 annosta
2 - 3 (n. 200 g)
sipulia
1 rkl
1 prk (n. 500 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 rasia (200 g)
n. 350 g
katkarapuja
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)