Chili-katkarapupata

Chili-katkarapupata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chili-katkarapupata

Chili-katkarapupata

Lempeän tulinen katkarapupata maistuu pastan tai riisin kanssa. Kokeile kastiketta myös äyriäislasagnessa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3 (n. 200 g)
sipulia
1 rkl
1 prk (n. 500 g)
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 rasia (200 g)
n. 350 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›