
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (n. 200 g) sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 prk (n. 500 g) tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 350 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ dl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 3 min. Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä. Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa