Chilihyrrät

Chilihyrrät

40 min
keskitaso
144 kcal / 100g
1
2

Chilihyrrät ovat nuorison mieleen. Ne sopivat myös tarjottavaksi vaikka tupaantuliaisiin tai illanistujaisiin.

Ainekset

8 annosta
1 pkt (6 kpl)
isoja vehnätortilloja

Täyte

1 tlk (200/150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 nippu (125 g)
retiisejä
pala (n. 100 g)
kurkkua
3 rkl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
2 prk (à 200 g)
1 rasia (200 g)

Sitomiseen

cocktailtikkuja , ruohosipulia

Ohje

  1. Valuta tonnikala. Hienonna se haarukalla. Leikkaa retiisit ja kurkku aivan pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.
  2. Levitä tortillat leivinpaperille. Jaa täyte tortilloille. Levitä se lähes reunoille saakka ja kääri rulliksi. Leikkaa 3 - 4 osaan. Kiinnitä cocktailtikuilla tai solmi ruohosipulilla (ks. vinkki), etteivät rullat aukea. Nosta rullat vadille pystyyn vieri viereen. Koristele halutessasi tuoreella tillillä tai ruohosipulilla.
  3. Tarjoa buffetpöydässä, pikkuruokana tai välipalana.

Vinkki

* Valikoi pitkiä ruohosipulin varsia ja pehmitä niitä hetki kuumassa vedessä kattilassa. Sido koristenyöreiksi tortillapalojen ympärille. * Jos pidät miedommasta mausta, käytä täytteessä Valio Viola ruohosipuli -tuorejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)