Chilinen Koskenlaskija porkkanakeitto

Chilinen Koskenlaskija porkkanakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chilinen Koskenlaskija porkkanakeitto

Chilinen Koskenlaskija porkkanakeitto

Herkullisen värinen porkkanakeitto herättää ruokahalun. Keitto saa samettisen täyteläisen koostumuksen Koskenlaskija sulatejuustosta. Tämä keitto vie kielen mennessään!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ½ l
vettä
1
kasvisliemikuutio
8 (700 g)
porkkanaa
1 (250 g)
purjo
1 (100 g)
sipuli
1
punainen chilipalko
2 - 4
valkosipulin kynttä
½ pkt (à 250 g)
½ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
½ tl
muskottia
tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Mittaa noin puolet vedestä kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio ja paloitellut kasvikset. (Poista chilistä siemenet, mikäli haluat keitosta vain miedosti tulisen.) Keitä kannen alla hiljalleen kypsäksi.
  2. Lisää juustomuru ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää loppu vesi, kuumenna sekoittaen ja mausta.
  3. Lisää hienonnettua korianteria tai persiljaa.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää sulatejuuston sijaan joko 1 rasian (200 g) Valio Viola kevyt tuorejuustoa tai 2 dl Valio ruokakermaa, 15 %. Vähennä silloin veden määrää 2 - 3 dl, jolloin keitosta tulee sopivan sakeaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
26 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›