
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa vanilja
Voit kokeilla myös -
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa mansikkaValio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa vanilja
Voit kokeilla myös -
Koristeluun
- 0 kg nonparelleja, kakunkoristeita ym.
Paistamiseen
- 12 Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, Oivariini ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
- Jaa se pieniin Amerikan muffinivuokiin.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä
- Levitä tai pursota rahka jäähtyneille leivonnaisille. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
288 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
35,7 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nonparelleja