Delikaurahodarit

Delikaurahodarit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Delikaurahodarit

Delikaurahodarit

Kasvishodareissa maistuu aavistus aasian makuja yhdistettynä rosmariiniporkkanoihin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset8 hodaria

8 hodaria
½ - 1 pkt (230 g)
4
porkkanaa
8
hot dog -sämpylää
1 dl
majoneesia
1 dl
1 tl
Dijon-sinappia
1 tl
currya

Porkkanoiden paistamiseen

2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
sormisuolaa
1 vartta
rosmariinia hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat pitkittäin neljään lohkoon, lado leivinpaperille uunipellille. Hiero porkkanoihin öljy ja mausteet.
  2. Paista 225 asteessa 15 min. Murenna myös Delikaura pellille viimeisen 2 - 3 minuutin ajaksi.
  3. Sekoita majoneesi, jogurtti, sinappi ja curry.
  4. Täytä hodarit.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.