
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 hampurilaissämpylää
-
4-8
Valio Koskenlaskija® chipotle sulatejuustoviipalettaVahva vaikutus on taattu, kun Valio Koskenlaskija® kohtaa savustetun chilin! Mehevät ja herkulliset Valio Koskenlaskija®…
- 75 g rapeaa salaattia
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviilidippiä RanchMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi Ranch on aina valmiina rentoon…
Paneroitu kanapihvi
- 250 g miedosti suolattuja kanan ohutleikkeitä
- ½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl chilimausteseosta, Meira
- ¾ tl suolaa
- 1 kananmuna
- 3 dl panko-korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin kanapihvit: sekoita lautasella jauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle kananmuna ja mittaa kolmannelle panko-korppujauhot. Kieritä pihvit jauhoseoksessa, munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Paista pihvit rasvassa korkealla keskilämmöllä, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Lisää kääntämisen jälkeen pihvien päälle 1 - 2 sulatejuustoviipaletta.
- Paahda sämpylät ja suikaloi salaatti. Kokoa hampurilaiset.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
22,5 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa