Gluteenittomat manteliletut

Gluteenittomat manteliletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Gluteenittomat manteliletut

Gluteenittomat manteliletut

Nämä kuohkeat manteliletut sopivat mainiosti kesäiseksi jälkiruoaksi tai välipalaksi ja ovat luontaisesti gluteenittomia.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
kananmunaa
1 dl
1 dl
¼ tl
suolaa
½ dl
sokeria
2 dl
mantelijauhetta
½ dl
perunajauhoja

Paistamiseen

Mansikkavaahto

1 dl
1 prk (200 g)
tuoreita mansikoita

Ohje

  1. Sekoita kaikki taikinan aineet kulhossa tasaiseksi. Anna taikinan turvota hetken ajan.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen mansikkarahka. Pilko sekaan tuoreita mansikoita mansikkasesongin aikaan tai tarjoa sellaisenaan lettujen kanssa.
  3. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja Oivariini rasvassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›