Grillinyytit

Grillinyytit

Grillinyyteissä voi kypsentää kasvislisäkkeen helposti ja vaivattomasti samalla kun grillaa lihan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (400 - 500 g)
kesäkurpitsaa
5 - 6
tomaattia
3 - 4
kesäsipulia
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 pktValio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
tai 1 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
basilikaa

Ohje

  1. Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Hienonna sipulit.
  2. Revi alumiinifoliosta kuusi reilua palaa ja niiden päälle hieman pienemmät palat leivinpaperia.
  3. Asettele niille kerroksittain kasviksia ja Koskenlaskija paloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä ne uunissa 225 asteessa 30 min tai grillissä kunnes sipulit pehmenevät.
  5. Ripottele valmiiden nyyttien pinnalle hienonnettua basilikaa.
Vinkki

Vinkki

* Sipulin varsien sijaan voit käyttää ruohosipulia.* Halutessasi voit lorauttaa nyytteihin tilkan ruokakermaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
153 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›