Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Grillinyytit

Grillinyyteissä voi kypsentää kasvislisäkkeen helposti ja vaivattomasti samalla kun grillaa lihan.

Grillinyytit
Grillinyytit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Hienonna sipulit.
  2. Revi alumiinifoliosta kuusi reilua palaa ja niiden päälle hieman pienemmät palat leivinpaperia.
  3. Asettele niille kerroksittain kasviksia ja Koskenlaskija paloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä ne uunissa 225 asteessa 30 min tai grillissä kunnes sipulit pehmenevät.
  5. Ripottele valmiiden nyyttien pinnalle hienonnettua basilikaa.

Vinkki

Sipulin varsien sijaan voit käyttää ruohosipulia.

Halutessasi voit lorauttaa nyytteihin tilkan ruokakermaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search