Hasselbackan perunaviipaleet

Hasselbackan perunaviipaleet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hasselbackan perunaviipaleet

Hasselbackan perunaviipaleet

Hasselbackan perunat muuntuvat uuteen muotoon tässä reseptissä. Perunat kypsennetään viipaleina, jolloin ne kypsyvät nopeammin.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
30 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
perunoita
2 - 3 rkl
1 tl
gourmet-suolahiutaleita , esim. Maldon

Pinnalle

3 (0,6 dl)
murennettua kaura- tai hapankorppua
n. 1 1/2 dl

Ohje

  1. Kuori perunat tai halutessasi pese ne hyvin harjalla ja jätä kuorimatta.
  2. Leikkaa perunat ohuehkoiksi (n. 7 mm:n) viipaleiksi. Laita viipaleet uunipellille leivinpaperille yhteen kerrokseen. Valuta viipaleille pullosta Oivariini ja ripottele suola.
  3. Nosta uunin keskiosaan 200 asteeseen. Kypsennä 20 min.
  4. Ota pelti uunista. Ripota perunoille kaurakorppu-juustoseos. Kypsennä vielä n. 10 min tai kunnes perunat ovat kypsiä ja ovat saaneet väriä.
Vinkki

Vinkki

* Lisää perunoille halutessasi mustapippuria tai hienonnettua valkosipulia. Lisää valkosipuli juustoon sekoitettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›