Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg perunoita
-
2-3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl gourmet-suolahiutaleita, esim. Maldon
Pinnalle
- 3 (0,6 dl) murennettua kaura- tai hapankorppua
-
1½ dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat tai halutessasi pese ne hyvin harjalla ja jätä kuorimatta.
- Leikkaa perunat ohuehkoiksi (n. 7 mm:n) viipaleiksi. Laita viipaleet uunipellille leivinpaperille yhteen kerrokseen. Valuta viipaleille pullosta Oivariini ja ripottele suola.
- Nosta uunin keskiosaan 200 asteeseen. Kypsennä 20 min.
- Ota pelti uunista. Ripota perunoille kaurakorppu-juustoseos. Kypsennä vielä n. 10 min tai kunnes perunat ovat kypsiä ja ovat saaneet väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa