Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hedelmäinen possukastike

Hedelmäinen possukastike sopii yli 1-vuotiaalle lapselle. Omena ja murea porsaan liha muodostavat täyteläisen hedelmäisen kastikkeen, joka perunan tai riisin kanssa tarjoiltuna maistuu koko perheelle.

Hedelmäinen possukastike
Hedelmäinen possukastike

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g porsaan paistisuikaleita tai -kuutioita
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • ripaus jauhettua mustapippuria
  • 1 (75 g) sipuli
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • 1 rkl ruokosokerisiirappia
  • 3 dl
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu 1 l
  • 2 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 600 g porsaan paistisuikaleita tai -kuutioita
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • ripaus jauhettua mustapippuria
  • 1 (75 g) sipuli
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • 1 rkl ruokosokerisiirappia
  • 3 dl Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomu
  • 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %

Ohje

  1. Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi (1,5 x 1,5 cm) tai suikaleiksi, jos valmistat ruokaa pienelle lapselle. Näin liha kypsyy nopeammin ja on helpompaa syödä.
  2. Ruskista lihakuutiot paistinpannulla Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Hienonna sipuli. Lisää se pannulle. Kuullota.
  4. Mausta morttelissa rouhituilla korianterinsiemenillä ja ruokosokerisiirapilla.
  5. Lisää omenatäysmehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla kunnes liha on kypsää, 30 - 40 min. Lisää ruokakerma ja tarvittaessa tilkka omenatäysmehua tai vettä. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Tarjoa kuoriperunoiden tai perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1