Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta

Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta

15 min
helppo
201 kcal / 100g
0
0

Valmista hedelmärahkan seuraksi helppo ja rouskuva suklaa-pähkinärouhe. Se antaa mukavasti purutuntumaa ja makua annokseen.

Ainekset

7 annosta
2 dl
Valio kuohukermaa
1 prk (250 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
kivettömiä viinirypäleitä
1 tlk (425 / 250 g)
säilykemangoa

Rouheseos

1 dl (70 g)
tummaa suklaata rouhittuna
1 dl
pähkinöitä , esim. pistaasi
½ tl
kanelia
½ tl
pikakahvijauhetta

Ohje

  1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sitruunamehu ja sokerit.
  2. Halkaise viinirypäleet. Valuta liemi pois mangosta. Leikkaa hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää rahkaseokseen.
  3. Yhdistä suklaarouheeseen rouhitut pähkinät. Lisää kaneli ja murskattu pikakahvijauhe.
  4. Laita tarjoilulaseihin rahkaseosta, lisää pinnalle rouheseosta. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)