Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta

Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta

Hedelmärahkaa & suklaa-pähkinärouhetta

Valmista hedelmärahkan seuraksi helppo ja rouskuva suklaa-pähkinärouhe. Se antaa mukavasti purutuntumaa ja makua annokseen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset7 annosta

7 annosta
2 dl
250 g
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
kivettömiä viinirypäleitä
1 tlk (425 / 250 g)
säilykemangoa

Rouheseos

1 dl (70 g)
tummaa suklaata rouhittuna
1 dl
pähkinöitä , esim. pistaasi
½ tl
kanelia
½ tl
pikakahvijauhetta

Ohje

  1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sitruunamehu ja sokerit.
  2. Halkaise viinirypäleet. Valuta liemi pois mangosta. Leikkaa hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää rahkaseokseen.
  3. Yhdistä suklaarouheeseen rouhitut pähkinät. Lisää kaneli ja murskattu pikakahvijauhe.
  4. Laita tarjoilulaseihin rahkaseosta, lisää pinnalle rouheseosta. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›