
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 isoa appelsiinia
- 1 (125 g) makea omena
- 250 g siemenettömiä viinirypäleitä
- 2 tl mintun tai sitruunamelissan lehteä hienonnettuna
Kinuskikastike (saanto n. 2 1/2 dl)
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 dl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pestyistä appelsiineista "hattu" eli n. 1/4 pois. Säästä ne. Koverra appelsiinin hedelmäliha greippi- tai juuresveitsellä varovasti kuoren sisältä niin, että saat kuorista tarjoiluastiat jälkiruoalle.
- Poista valkoiset kuoren osat ja siemenet. Kuutioi hedelmäliha.
- Kuori omena. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise viinirypäleet. Sekoita kaikki hedelmäpalat keskenään. Lisää hienonnetut yrttilehdet.
- Annostele salaatti appelsiinin kuoriin.
- Valmista kinuskikastike : Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min.
- Kaada hieman lämmintä kinuskikastiketta hedelmäsalaatin päälle ja lisää "hatut".
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
17,8 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa