Helpot juustosarvet

Helpot juustosarvet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helpot juustosarvet

Helpot juustosarvet

Pidä leivontahetki ja ilahduta läheisiäsi juustosarvilla. Ne maistuvat väli- ja iltapalana sekä kevyiden kasviskeittojen seurana.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kohotus
40 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
2 dl
30 g
hiivaa
1 rkl
sokeria tai hunajaa
½ tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja
25 g
1 pussi (130 g)

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri tai hunaja ja suola. Sekoita joukkoon jauhot sekä huoneenlämpöiset voi ja juustoraaste. Anna taikinan kohota hyvin
  2. Vaivaa taikina ja jaa kahteen osaan. Kauli osat pyöreiksi, n. 30 cm:n levyiksi. Leikkaa levyt taikinapyörällä kuuteen osaan. Rullaa kolmiot sarviksi leveästä päästä alkaen. Nosta sarvet pelleille ja voitele munalla.
  3. Paista 225 asteessa n. 1 0 min. Tarjoa tuoreina esim. Viola tuorejuuston kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›