
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (450 g) pakastettuja lohkoperunoita
-
2-3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
Dippikastike
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
2 rkl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 rkl pizzamaustetta
- ⅓ tl suolaa
- 1 valkosipulin kynsi
Jaa resepti
Ohje
- Levitä jäiset lohkoperunat uunivuokaan tai -pannulle leivinpaperille. Laita pinnalle Oivariini ja hiukan suolaa. Sekoita.
- Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min.
- Sekoittele pari kertaa kypsennyksen aikana.
- Sekoitan rahkaan pizzamauste, suola ja puristettu valkosipuli. Notkista rahkadippi halutessasi maitotilkalla.
- Tarjoa kastiketta kuumien lohkoperunoiden kanssa. Tarjoa lisäksi esim. grillattua kanaa, kalaa tai makkaraa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
12,6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa