Helppo juustokastike pastalle

Helppo juustokastike pastalle

5 min
helppo
256 kcal / 100g
3
3

Helppo ja todella nopea juustokastike syntyy vähistä aineksista. Käytä juustokastiketta sellaisenaan pastan kastikkeena tai lasagnessa. Voit halutessasi myös lisätä tuoreita hienonnettuja yrttejä.

Ainekset

2 annosta
2 dl
1 pussi (150 g)
1
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kaada ruokakerma teflonkattilaan. Lisää juustoraaste. Kuumenna samalla sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta murskatulla valkosipulin kynnellä ja mustapippurilla.
  2. Sekoita kastike vastakeitetyn pastan joukkoon. Kata pöytään Valio emmental raastetta, jota voi ripotella annosten päälle.

Vinkki

Lisää kastikkeen joukkoon halutessasi jotain seuraavista aineksista:* 150 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja ja 1 - 2 rkl tilliä.* 1 hienonnettu sipuli ja n. 150 g (2 - 3 dl) paistettuja sieniä, ripaus rakuunaa tai meiramia.* 1 hienonnettu ja pannulla kuullotettu sipuli, 50 g kuutioitua palvikinkkua ja 1 rkl persiljaa* 1 tlk veteen säilöttyä tonnikalaa ja 1 - 2 valkosipulin kynttä ja 1 - 2 rkl tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
408 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)