Illanvieton dippilautanen

Illanvieton dippilautanen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Illanvieton dippilautanen

Illanvieton dippilautanen

Värikäs dippilautanen on mainio tarjottava illanistujaisiin. Kokoa lautaselle kasviksia ja muuta dippailtavaa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
kananpojan paistettuja sisäfileitä
1 pkt (n. 300 g)
pieniä lihapullia
n. 1/2 pkt (à 175 g)
1 iso
punainen paprika
1
kurkku
2 - 3
porkkanaa
2 - 3 dl
varrellisia kapriksia

Dippikastike

1 prk (200 g)
2 - 3 tl
sitruunamehua
3 tl
sokeria tai juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa
1 pieni
valkosipulin kynsi hienonnettuna

Ohje

  1. Puolita kananpojan sisäfileet, jos ne ovat liian isoja. Lämmitä halutessasi fileet ja lihapullat. Leikkaa juusto ja kasvikset suupaloiksi.
  2. Laita ainekset tarjolle laakeaan tarjoiluastiaan. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa sitä dippikastikkeena
Vinkki

Vinkki

Voit kypsentää itse broilerin rintafileitä ja leikata niistä sopivia suupaloja. Myös lihapullat voit valmistaa itse

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›