Illanvieton dippilautanen

Illanvieton dippilautanen

Värikäs dippilautanen on mainio tarjottava illanistujaisiin. Kokoa lautaselle kasviksia ja muuta dippailtavaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
kananpojan paistettuja sisäfileitä
1 pkt (n. 300 g)
pieniä lihapullia
n. 1/2 pkt (à 175 g)
1 iso
punainen paprika
1
kurkku
2 - 3
porkkanaa
2 - 3 dl
varrellisia kapriksia

Dippikastike

1 prk (200 g)
2 - 3 tl
sitruunamehua
3 tl
sokeria tai juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa
1 pieni
valkosipulin kynsi hienonnettuna

Ohje

  1. Puolita kananpojan sisäfileet, jos ne ovat liian isoja. Lämmitä halutessasi fileet ja lihapullat. Leikkaa juusto ja kasvikset suupaloiksi.
  2. Laita ainekset tarjolle laakeaan tarjoiluastiaan. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa sitä dippikastikkeena

Vinkki

Voit kypsentää itse broilerin rintafileitä ja leikata niistä sopivia suupaloja. Myös lihapullat voit valmistaa itse

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
118 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›