Graavista tai kylmäsavustetusta lohesta syntyy vaivattomasti hyvä alkuruoka. Kierteelle kieputetut lohisuikaleet asetetaan salaattipedille. Ruoka viimeistellään inkiväärikastikkeella ja mustilla, paahdetuilla seesaminsiemenillä. Tarjoa halutessasi lisänä paahdettua leipää.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
150 g | graavilohta tai kylmäsavulohta |
Salaattipeti | |
---|---|
1 pussi (80 g) | salaattisekoitusta |
1 rkl | rypsi- tai oliiviöljyä |
2 tl | vaaleaa balsamietikkaa |
100 g | kurkkua |
75 g | kevätsipulia |
100 g | retiisejä |
Inkiväärikastike | |
1 prk (150 g) | |
n. 1 rkl | tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | sokeria |
ripaus | suolaa |
Pinnalle | |
1 - 2 rkl | mustia seesaminsiemeniä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.