
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 h 15 min
Yhteensä
5 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 50 g hiivaa
-
2 dl (200 g)
Valio valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 2 dl sokeria
- 1 tl suolaa
-
250 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 14 dl vehnäjauhoja
Päälle
-
100 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2 tl kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva maitoon. Lisää kermaviili, sokeri, suola ja sulatettu voi. Alusta lopuksi jauhot taikinaan. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Leivo taikinasta neljä tankoa ja kohota ne. Paista tankoja 200 asteessa 15 - 20 min. Halkaise ne jäähtyneinä.
- Sivele leikkauspinta voisulalla ja leikkaa tangot 4 cm:n paloiksi. Kasta palat sokeri-kaneliseokseen. Kuivaa korpuiksi uunissa 75 asteessa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
351 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
45,8 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa