Isoäidin kanelikorput

Isoäidin kanelikorput
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Isoäidin kanelikorput

Isoäidin kanelikorput

Perinteinen kaneli-sokerikorppu on suosikki vuodesta toiseen. Kanelikorput säilyvät kuivassa paikassa viikkoja, joten ne ovat mainio vierasvara tai kahvileipä. Korppuja voi tehdä myös ylijääneestä pullasta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
4 h 15 min
kohotus
1 h
Yhteensä
5 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset40 korppua

40 korppua
3 dl
50 g
hiivaa
2 dl
2 dl
sokeria
1 tl
suolaa
250 g
n. 14 dl
vehnäjauhoja

Päälle

100 g
1 dl
sokeria
2 tl
kanelia

Ohje

  1. Liuota hiiva maitoon. Lisää kermaviili, sokeri, suola ja sulatettu voi. Alusta lopuksi jauhot taikinaan. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Leivo taikinasta neljä tankoa ja kohota ne. Paista tankoja 200 asteessa 15 - 20 min. Halkaise ne jäähtyneinä.
  3. Sivele leikkauspinta voisulalla ja leikkaa tangot 4 cm:n paloiksi. Kasta palat sokeri-kaneliseokseen. Kuivaa korpuiksi uunissa 75 asteessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
352 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›