
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl seesaminsiemeniä (mustia)
- ¾ dl hunajaa
- 1 dl speltti- tai kaurahiutaleita
- 1 dl (50 g) kuivattuja karpaloita
- ½ dl auringonkukansiemeniä
- ½ dl pellavansiemenrouhetta
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg sitruunankuorta
Jaa resepti
Ohje
- Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla.
- Sekoita hyvin kaikki ainekset kulhossa, voi sulatettuna. Lisää sitruunankuorta maun mukaan.
- Voitele tai päällystä leivinpaperilla 10 x 20 cm:n vuoka. Levitä seos vuokaan. Nosta pakastimeen ja anna jähmettyä 1 t.
- Leikkaa levy kuudeksi patukaksi. Ottaessasi mukaan välipalaksi, päällystä leivinpaperilla ja/tai foliolla.
- Välipalapatukat säilyvät raikkaina jääkaapissa n. viikon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
466 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
23,8 g
Rasva
34,9 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
7,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunankuorta