Itse tehdyt välipalapatukat

Itse tehdyt välipalapatukat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Itse tehdyt välipalapatukat

Itse tehdyt välipalapatukat

Välipalapatukka on näppärä eväs silloin kun on kiire. Niiden tekeminen on helppoa ja nopeaa. Tässä mustanpuhuvassa patukassa maistuu seesaminsiemenet ja sitruuna.

Valmistusaika

Työaika
10 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 patukkaa

6 patukkaa
2 ½ dl
seesaminsiemeniä (mustia)
¾ dl
hunajaa
1 dl
speltti- tai kaurahiutaleita
1 dl
kuivattuja karpaloita
½ dl
auringonkukansiemeniä
½ dl
pellavansiemenrouhetta
2 rkl (30 g)
sitruunankuorta

Ohje

  1. Paahda seesaminsiemenet kuivalla pannulla.
  2. Sekoita hyvin kaikki ainekset kulhossa, voi sulatettuna. Lisää sitruunankuorta maun mukaan.
  3. Voitele tai päällystä leivinpaperilla 10 x 20 cm:n vuoka. Levitä seos vuokaan. Nosta pakastimeen ja anna jähmettyä 1 t.
  4. Leikkaa levy kuudeksi patukaksi. Ottaessasi mukaan välipalaksi, päällystä leivinpaperilla ja/tai foliolla.
  5. Välipalapatukat säilyvät raikkaina jääkaapissa n. viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
514 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
9 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

    Etkö löytänyt sopivaa?

    Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

    Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›