Siirry sisältöön
Jauheliha-pekonikastike

Jauheliha-pekonikastike

Täyteläisemmän jauhelihakastikkeen saat höystämällä sen pekonilla ja maukkaalla tuorejuustolla.

Jauheliha-pekonikastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 (150 g) purjo
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 4 dl vettä
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • 1½ rkl kastikesuurustetta
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa pekoni kuutioiksi. Paista paistokasarissa rapeaksi. Lisää jauheliha ja hienonnettu purjo. Paista kunnes jauheliha kypsyy. Mausta.
  2. Lisää vesi ja tuorejuusto. Keitä hiljalleen 3 min.
  3. Sekoita kastikkeeseen suurustejauhe ja keitä 1 min. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 1,9 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search