Jauheliha-pekonikastike

Jauheliha-pekonikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauheliha-pekonikastike

Jauheliha-pekonikastike

Täyteläisemmän jauhelihakastikkeen saat höystämällä sen pekonilla ja maukkaalla tuorejuustolla.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
400 g
jauhelihaa
1 (150 g)
purjo
¼ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
4 dl
vettä
1 rasia (200 g)
1 ½ rkl
kastikesuurustetta
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa pekoni kuutioiksi. Paista paistokasarissa rapeaksi. Lisää jauheliha ja hienonnettu purjo. Paista kunnes jauheliha kypsyy. Mausta.
  2. Lisää vesi ja tuorejuusto. Keitä hiljalleen 3 min.
  3. Sekoita kastikkeeseen suurustejauhe ja keitä 1 min. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.