Jauheliha-pekonikastike

Jauheliha-pekonikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauheliha-pekonikastike

Jauheliha-pekonikastike

Täyteläisemmän jauhelihakastikkeen saat höystämällä sen pekonilla ja maukkaalla tuorejuustolla.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
400 g
jauhelihaa
1 (150 g)
purjo
¼ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
4 dl
vettä
1 rasia (200 g)
1 ½ rkl
kastikesuurustetta
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa pekoni kuutioiksi. Paista paistokasarissa rapeaksi. Lisää jauheliha ja hienonnettu purjo. Paista kunnes jauheliha kypsyy. Mausta.
  2. Lisää vesi ja tuorejuusto. Keitä hiljalleen 3 min.
  3. Sekoita kastikkeeseen suurustejauhe ja keitä 1 min. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›