
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3-4 (300 g) punajuurta
- 1 iso (150 g) sipuli
- 400 g sika-nauta jauhelihaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 4-5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Raasta punajuuret karkealla terällä. Hienonna sipuli.
- Paista jauheliha Oivariini juoksevassa pannulla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa sipuli. Mausta.
- Lisää punajuuriraaste, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljaa kannen alla n. 30 min kunnes punajuuri on pehmennyt.
- Lisää ruokakerma ja AURA muru. Kuumenna. Ripota päälle hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa