
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 100 g pakastesipulia
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 1 pussi (300 g) pakastekasvissekoitusta, esim. Puutarhurin sekoitus
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2-3 dl vettä
- 1 rkl suurustejauhetta
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Paista jauheliha ja sipuli. Mausta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa kasvissekoitus. Lisää ruokakerma, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua muutama min, kunnes kasvissekoitus on kypsynyt. Lisää suurustejauhe. Keitä 1 min.
- Ripota päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa