Juustoinen jauheliha-kasviskastike

Juustoinen jauheliha-kasviskastike

Jauhelihakastikkeeseen on toisinaan mukava lisätä kasviksia makua ja väriä tuomaan.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulia
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
1 pussi (300 g)
pakastekasvissekoitusta , esim. Puutarhurin sekoitus
1 prk (2 1/2 dl)
1 rkl
tomaattipyreetä
2 - 3 dl
vettä
1 rkl
suurustejauhetta
persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Paista jauheliha ja sipuli. Mausta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa kasvissekoitus. Lisää ruokakerma, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua muutama min, kunnes kasvissekoitus on kypsynyt. Lisää suurustejauhe. Keitä 1 min.
  2. Ripota päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)