Violan jauheliha-kasviskastike

Violan jauheliha-kasviskastike

25 min
helppo
90 kcal / 100g
1
2

Valmista jauhelihakastike vaihteeksi tuorejuustolla maustaen. Valio Viola kevyt ruohosipuli tuorejuusto yhdistettynä juureksiin ja sieniin sopii yhteen jauhelihan kanssa.

Ainekset

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
n. 1 1/2 dl
esikäsiteltyjä sieniä tai säilykesieniä paloiteltuna
1 pussi (180 g)
suikalejuureksia , esim. Apetit
½ tl
suolaa
2 rkl
tomaattipyreetä
puolikas
liha-juuresliemikuutio
3 dl
vettä
1 rasia (200 g)

Pinnalle

persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha rasvassa. Lisää pannulle sipuli ja sienet. Anna paistua hetkisen.
  2. Lisää juurekset, sekoittele ja anna kypsyä hetkisen. Lisää suola, tomaattipyre, liemikuution puolikas sekä vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 8 min tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
  3. Lisää lopuksi tuorejuusto. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi.
  4. Ripota pinnalle vihersilppua. Tarjoa perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)