Violan jauheliha-kasviskastike

Violan jauheliha-kasviskastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Violan jauheliha-kasviskastike

Violan jauheliha-kasviskastike

Valmista jauhelihakastike vaihteeksi tuorejuustolla maustaen. Valio Viola kevyt ruohosipuli tuorejuusto yhdistettynä juureksiin ja sieniin sopii yhteen jauhelihan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
n. 1 1/2 dl
esikäsiteltyjä sieniä tai säilykesieniä paloiteltuna
1 pussi (180 g)
suikalejuureksia , esim. Apetit
½ tl
suolaa
2 rkl
tomaattipyreetä
puolikas
liha-juuresliemikuutio
3 dl
vettä
1 rasia (200 g)

Pinnalle

persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Ruskista jauheliha rasvassa. Lisää pannulle sipuli ja sienet. Anna paistua hetkisen.
  2. Lisää juurekset, sekoittele ja anna kypsyä hetkisen. Lisää suola, tomaattipyre, liemikuution puolikas sekä vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 8 min tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
  3. Lisää lopuksi tuorejuusto. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi.
  4. Ripota pinnalle vihersilppua. Tarjoa perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.