Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
- 1 pussi (200 g) kasvissuikaleita
- 1 tlk (500 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 2-3 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
-
2½ dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl suolaa
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa. Lisää pannulle sipuli. Sekoittele. Lisää kasvissuikaleet, tomaattimurska, vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 20 min.
- Lisää Valio ruoka 5%. Kiehauta. Lisää ripaus suolaa. Ripota pinnalle persiljaa.
- Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
78 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.