Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jogurttimansikat

Kesähelteiden ehdoton herkku on jogurtissa dipatut, jäädytetyt mansikat. Anna mansikoiden sulaa puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Jogurttimansikat
Jogurttimansikat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Sekoita jogurtti ja tomusokeri. Kasta mansikat jogurttiin ja laita leivinpaperille tarjottimelle.
  2. Pakasta n. 1 t kunnes jogurtti on jähmettynyt.
  3. Nauti viilentäjänä kesähelteellä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search