
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 50 min
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg porkkanoita
- 200 g juuriselleriä
- 2 sipulia
- 0 kg vettä
-
2 pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- 2 tl paprikajauhetta
- ½-1 tl suolaa
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Pinnalle
- 0 kg korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele kasvikset. Lisää ne kattilaan ja mittaa vettä päälle sen verran että kasvikset juuri peittyvät. Keitä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois, mutta ota n. 1 dl talteen.
- Lisää kasvisten joukkoon muut ainekset ja soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa hiukan keitinlientä. Tarkista maku. Kaada seos yhteen tai kahteen voideltuun vuokaan. Kuvioi pintaa ja ripottele päälle korppujauhoa.
- Paista 175 asteessa 1 - 1 1/2 tuntia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Tarjoa joulukinkun tai -kalkkunan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
- korppujauhoja